Outland Open Sesong 2: Open #1 – Oversikt og Meta

Første open i sesong 2 er over og vi hadde et greit oppmøte. Tottalt 88 spillere møtte opp på 7 forskjellige butikker for å delta i årets første Outland Open turnering.

Poeng plasseringer kan finnes her: Poeng

Det blir gjort en liten revidering i hvor mye poeng som blir gitt på de forskjellige plassene. Dette blir gjort for å minske vekten av plasserings tiebreakers (som fortsatt vill være tiebreakeren), og systemet skulle være designet for å belønne gjevnlige bra plasseringer framfor å spike en turnering.

Nye poengene blir som følger:

Antall deltakere 8 9+ 16+ 23+ 40+
Vinner 9 13 17 21 25
Finalist 5 9 13 17 21
Top 4 N/A 5 9 13 17
Top 8 N/A N/A 5 9 13
Top 16 N/A N/A N/A 5 9
Top 32 N/A N/A N/A N/A 5

Poengene kan se litt tilfelidge ut med første øyenkast, men endringen som er gjort er at hvert “steg” er 4 poeng mer en “steget” under. Dette gjør det slik at 2 plasseringer på et lavt “steg” er høyere en 1 plassering på “steget” rett over (f.eks: får man 2 5-8 plasseringer på en 16 mans turnering får man 10 poeng, men får man bare 1 3-4 plassering så får man bare 9 poeng).

Dette gjør det og slik at det er mindre sansynlig at det er mange som ender på samme poengsum. Om flere personer skulle havne på samme poengsum for den siste plassen vill vi bruke høyeste plassering som første tiebreaker og nest høyeste plassering som andre tiebreaker.

Feil som ble gjort og retting:
Det ble gjort en dårlig avgjørelse ang poeng fordeling når en butikk stilte et spørsmål, derfor ser poengene i ene byen litt rar ut (de splittet poengene mellom 1 og 2 plassen) dette var et engangs tilfelle og skal ikke skje igjen.

Metagame Breakdown:

Kommer snart……..

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *