Outland Open Sesong 2 Invitational 2018

Da er det ferdig med open turneringer for denne sesongen og vi mangler bare invitational turneringen igjen.

I år prøve vi å kjøre invitational på en litt anen måte. Siden vi har litt større fokus på «teams» denne runden så kommer vi til å kjøre en modifiserts versjon av swiss pairings. Det kommer til å være 6 runder inn i en top 8, forskjellen er at man kan ikke møte spillere fra samme by i løpet av de 3 første rundene. Dette gjør vi for å hindre at spillere fra samme by skal møte hverandre flere ganger i løpet av de første rundene og dermed ødelegge hverandres sjanse for å komme i sluttspillet.

Vi så på en del forskjellige måte å gjøre dette på, og kom fram til at dette var den greieste måten og gjøre det på denne gangen.

Når Sesong ble annonsert sa vi at det kom til å være en pris for best «team» (spillere fra samme by). Måten vi finner ut dette på er ved at vi samle sammen alle Match pointsene fra hver spiller i hver by og den byen med sammenlagt høyest Match point over alle sine spillere vill være viner byen (dette er og en av grunnen til at vi ikke vill at spillere fra samme by skal møte hverandre i løpet av de tidlige rundene).

Hver spiller på vinner «teamet» vill få et lite trofe.

Premier fordeling blir som tidligere annonsert (sum er gavekort hos Outland):
1 plass: 2100
2 plass: 1500
3-4 plass: 900
5-8 plass: 600
Tottalt: 7800

Sesong 2 endringer:
Serien er fortsatt ganske fersk, derfor prøver vi ut nye ting og ser hva som funker. For sesong 2 prøvde vi en annen måte å få spillere til å kvalifisere seg på en sesong 1. Dette fikk vi veldig variert tilbakemeldinger på. Vi ser at et av de største problemene ved rent poeng kvalifisering er at antall turneringer man kan få poeng på er for lite derfor fikk vi ikke det ønskete resultatet. Dette er ting vi ser på andre måter vi kan fikse på. Outland Open Sesong 3 vill bli annonsert i løpet av Desember og vi kommer nok til å prøve nye ting til nesten sesong og.

Om du har kommentarer eller ideer til Outland Open så gjerne fyll inn skjemaet i linken eller send en mail til arrangement.oslo@outland.no.
[captainform id=”1244130″ lightbox=”1″ text_content=”Tilbakemelding%20til%20outland%20open” type=”text”]

Foreløpig er det følgende spillere som er kvalifisert til Invitational (spillerene kommer til å bli kontaktet for å sjekke at de kan delta, om du er kvalifisert og vet du ikke kan delta sende en mail til: arrangement.oslo@outland.no):
Bergen:
Ørjan Bask
Simen Skrede Reigstad
Morten Lie -> Erik Stenerud Åsan
Marius Ringve -> Thomas Rikstad
Fredrikstad:
Benjamin Vea
Eirik Andersen
Stian Nyegaard-Larsen
Jon Babsvik
Hamar:
Even Myhre -> Simen Grøndahl
Per Kristian Engen
Robert Rønning -> Ola Martinsen
Linda Fjellskog -> Mette Engen
Kristiansand:
Roy Henry Sundye
Simon Quinteros
Daniel Høivang
Aksel Tveite
Oslo:
Alexander Gulliksen
Michael Gyhagen
Michael Getz
Kim Krohn Berle
Porsgrunn:
Alex Wilhelmsen
Tor Hansen
Marius Verde
Morten Tremyr -> Bjørn-Andreas Rønning Pettersen
Stavanger:
Rosie Smithells
Daniel Ghaffarpour
Thomas McFarlane
Sander Borerberland
Trondheim:
Jim Hoff
Geir Storli -> Jonas Staveli
Øystein Diserud
Oscar Hem Nilssen

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *